Kasteel (Oost-Vlaanderen)
Jullie sprookjeshuwelijk

Een kasteel onder Gent exclusief voor jullie afgehuurd! Een spectaculaire locatie voor een festivalbruiloft.

 

IN 2021 ALLEEN NOG DOORDEWEEKS BESCHIKBAAR

Locatie bekijken
Authentieke locatie (Oost-Vlaanderen)
Een beetje Toscane in Vlaanderen

Een bijzondere locatie met een buitenlands tintje. Prachtig mooi, bourgondisch, puur en landelijk… beleef hier onvergetelijke dagen!

 

VOOR 2021 VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Locatie bekijken
Hoeve (West-Vlaanderen)
Een romantische festivalbuiloft

Op een landelijk gelegen locatie in West-Vlaanderen bevindt zich deze prachtige zaal met aangrenzende tuin, waar een groot gedeelte van de dag buiten plaats kan vinden. Een heerlijke plek voor jullie festivalbruiloft!

 

VOOR 2021 VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Locatie bekijken
Hoeve in de Vlaamse-Ardennen (Oost-Vlaanderen)
Trouwen op een unieke hoeve

Tussen Gent en Brussel ligt deze authentieke hengstenhouderij, gelegen in een prachtig weids landschap volop in het groen. Jullie zouden er voor kunnen kiezen om de gehele dag buiten in het weiland te vieren, maar jullie zouden ook van de onlangs gerenoveerde schuur gebruik kunnen maken. 

 

VOOR 2021 VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Locatie bekijken
Luxe en landelijk (West-Vlaanderen)
De perfecte combinatie voor een festivalbruiloft in stijl

Een van de meest prachtige locaties die wij aanbieden! Deze locatie biedt net dat tikkeltje meer dan een gewone feestzaal, namelijk de combinatie van een wijds uitzicht, een prachtige sfeervolle binnenlocatie en luxe overnachtingsmogelijkheden. Ideaal voor een huwelijksweekend met de ganse groep! 

 

VOOR 2021 & 2022 VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Locatie bekijken
Buiten trouwen in West-Vlaanderen (West-Vlaanderen)
Prachtige buitenlocatie met feestzaal

De ceremonie aan het water of onder de grote boom? Cava drinken in het gras, gerechten halen bij de foodtruck en een groot dansfeest in de mooie feestzaal, dat is een trouw in festivalsfeer! En dit is daarvoor de perfecte locatie!

 

ZOMER 2021 VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Locatie bekijken
Landhuis in Vlaams-Brabant (Vlaams-Brabant)
Een prachtig park & landhuis voor jullie trouw!

Omringd door het water ligt dit ongelofelijk mooie landhuis waar jullie de hele dag exclusief gebruik mogen maken van de 3 verschillende zalen, de prachtig aangelegde tuin of de overige 5 ha grond. Tevens is het hier mogelijk om te trouwen in het bos en te overnachten in eigen meegebrachte tenten/caravans. 

Locatie bekijken
Kasteel in Limburg (Limburg)
Festivaltrouw in kasteel met veel overnachtingsmogelijkheden!

Even onder Venlo bevindt zich een prachtig Middeleeuws kasteel dat zich perfect leent voor jullie festivaltrouw. Incl. overnachting voor alle gasten (zeker 250 slaapplekken) en een prachtige boomgaard voor de ceremonie! 

Locatie bekijken
Boerderij (Antwerpen)
Perfecte locatie voor een weekendtrouw!

Zouden jullie niet maar 1 dag, maar een heel weekend jullie trouw plaats willen laten vinden? Dan is dit dé ideale locatie! En door de sfeer en uitstraling van de boerderij wanen jullie je echt in Frankrijk, waardoor het ook nog eens een buitenlandse trouw lijkt! 

Locatie bekijken